maanantai 28. syyskuuta 2015

DECO - vapaalla aiheella

Olen tässä odotellut, että joku aloittaisi decon vetämisen, mutta ei.... niinpä, kun löysin kätköistäni kivoja lasinalustoja ( askartelutarkoituksiin) niin ajattelin, että miksipä en itse voi ryhtyä vetäjäksi, kerta se ensimmäinenkin. Lähetän osallistujille KAKSI alustaa, neliön ( 9,3 cm) ja pyöreän ( 10,7 cm) ja osallistuja koristelee kummatrkin vapaalla aiheella ja lähettää ne sitten minulle. Kasaan decot ja toinen jää minulle ja toisen arvon kaikkien osallistujien kesken. Jos sinulla on tiukkaa, etkä halua uhrata euroa postimerkkiin, niin laita viestiä, niin laitan decojen mukana postimerkin Hymiö smile Ja ilmoittautumiset tähän alle 10.10.2015 mennessä.... Nyt Mukaan!!!
Ja mukaan mahtuu max 9 osallistujaa minun lisäkseni.... kommentoida voi tähän tai muualle, mihin olen tämän ilmoituksen laittanut :) FB: ATC-ryhmä ja Koukussa kortteihin blogiteksti...
MUKANA:
- Tanja
- Sirpa H.
- Ulriikka
- Ultramariini
- Vilimarika
- Kati P.
- Anssu M
- Brita
- Mia P-L

Olen postittanut deco-pohjat osallistujille 7-8.10.2015 ja aikaa tekemiseen on, niin että VIIMEISTÄÄN perjantaina 23.10.15 postitatte minulle nämä koristellut sivut.

HUOM HUOM HUOM! Sairauteni johdosta decon kuvaukset ja postaukset ja arvonta viivästyy.... postaan heti kun terveys sen sallii!!!!

4 kommenttia:

 1. Tyhmä kysymys, mutta koristellaanko molemmin puolin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristellaan molemmin puolin :) nyt kun tuli puheeksi, en ollutkaan ajatellut asiaa :)

   Poista
 2. Nyt on 9 osallistujaa lisäkseni... Postia tiedossa!!!!

  VastaaPoista