lauantai 19. lokakuuta 2013

ATC-vaihto Raija-Annikin kanssa, aiheena syksy

Tämänkertainen aihe on Raija-Annikin ehdottama Syksy! Eli teemme 2x syksyisen ATC:n ja yhden yllärikortin. Olen todella tykästynyt tähän ATC-vaihtomuotoon, mutta toki vaihdan edelleen normaalitavallakin eli jos vapaissa korteissani on jokin sinua miellyttävä niin laita kommenttia! :)
Ensimmäinen syksy kortti on Syksyn sävel 2/2 - josta ensimmäisen osan sai An- pohja on tehty gellialustalla sabluunoitten kanssa, vaahteranlehdet kuvioleikkurilla, nuottiviivasto stanssattu ja perhoset ovat kesän viimeisiä. Toinen syksy-aiheinen kortti on kumisaappaat, jotka sienestäessä on hyvä olla jalassa. Yllärikortti taas on tehty antikvariaatista ostetusta postikortista, joka on sopivasti postitettu Espanjasta.En halunnut peittää tanssiparia, joten koristelua ei liiemmälti ole, vaan tanssipari on pääosassa! RaijaAnnikin kortit julkaisen myöhemmin, sitten kun tulevat :)

Syksyn sävel 2/2, varattu Raija-Annikille

Kumisaappaat, varattu Raija-Annikille

 
Tanssipari, varattu Raija-Annikille
 
 
Joko jäälle, RaijaAnnikilta

"Syysterveisin", RaijaAnnikilta

Ylläri: Salainen puutarha, RaijaAnnikilta
 

4 kommenttia:

 1. Tykkään kaiksta mutta kiva tuo ylläri.Eilen vein laatrikkoon sulle yhden kirjeen ja toinen tässä pian valmistuu. Kiitos, noista tulee mieleen suomen syksy.Täällä lämpö hellii.

  VastaaPoista
 2. Upeuksia.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Siinähän ne kotona. Aina jännittää että tulevatko ehjinä perille.Kiitos vaihdosta.

  VastaaPoista